b2b magento
 
 
Magento biedt B2B kansen voor webshops MediaCT.
Het kan daarom lucratief zijn om te kijken wat voor perspectief de B2B markt je huidige B2C webwinkel biedt. In deze training gaan we in op de mogelijkheden binnen Magento om de B2B markt te bedienen. Functionaliteit 1: Dealer login.
Magento
Waarom Magento 2 Commerce naadloos aansluit bij B2B e-commerce Byte Blog.
Magento zag de vraag naar B2B functionaliteiten stijgen en is hierop ingesprongen. Zo heeft Magento diverse speciale B2B suite geïntroduceerd voor het Magento Commerce platform om deze stap zo makkelijk mogelijk te maken. De release van deze B2B suite staat gepland in september 2017 zie artikel Emerce.
Netflix
Magento B2B Suite verander Magento in een B2B webshop.
Daarom hebben we B2B Suite ontwikkeld: een combinatie van de meest gebruikte B2B-functionaliteiten, waarmee Magento verandert in het ideale platform voor je zakelijke B2B verkopen! Als je Magento wilt uitbreiden, kan je kiezen uit veel verschillende extensies, die helaas vaak compatibiliteitsproblemen met zich meebrengen.
magento hosting
Magento B2B oplossingen gezocht? Wij zijn de experts.
Magento B2b blinkt uit in eenvoud terwijl dit niet ten koste gaat van de mogelijkheden! Wij hebben koppelingen met O.A. En waarom dan Magento? Als u overtuigd bent dat een Magento B2B-e-commerce platform bijdraagt aan positieve bedrijfsresultaten, komt RIFF in beeld.
hostesses van oranje
Magento B2B Suite: Onmisbaar voor B2B E-commerce Guapa E-commerce.
Met de B2B Suite gaat Magento echter nog meer ondersteuning bieden voor de B2B wereld. Voor nu wil ik een viertal functionaliteiten uitlichten.: In de Magento B2B Suite kan er allereerst per B2B relatie een verdeling gemaakt worden in teams/divisies met daarin zelf te bepalen gebruikers.
B2B eCommerce B2B Commerce Platform Magento.
Magento was named a leader in B2B commerce in The Forrester Wave TM: B2B Commerce Suites for Midsize Organizations, Q3 2017, and powers more merchants on the Internet Retailer B2B 300 list than any other platform. Streamline Quote Management Price Negotiation.
Magento B2B Webshop MediaCT.
Wij zijn hier zeer enthousiast over en zien mooie kansen voor zowel B2B bedrijven als B2C webshops die ook B2B willen gaan doen. Het is een robuuste en solide Magento 2 oplossing met waardevolle functionaliteiten voor de zakelijke klant. Bent u geïnteresseerd in een Magento B2B demo?
B2B eCommerce Youwe.nl.
Magento speelt in op de uitdagingen van hun klanten doordat de oplossing Magento 2 uitstekend is te koppelen met bestaande pakketten van organisaties: Mailsysteem, Datacenter, ERP-pakket, en PIM-software. De nieuwe Magento B2B Suite bevat alle functionaliteiten die men mag verwachten in een Magento B2B-omgeving, in één complete extensie.

Contacteer ons

Zoeken naar b2b magento